Uw diner
Geniet samen met uw gezelschap van een heerlijk diner in ons restaurant, Brasserie of in een van onze stijlvolle dinerzalen. Samen met onze chef-kok zorgen wij voor een passende invulling voor uw gehele gezelschap.
Mocht u met een groter gezelschap gebruik wensen te maken van een diner, dan raden wij u aan een koud- en warm buffet te reserveren. Speciaal voor groepen vanaf 30 personen. Op basis van uw wensen doen wij u graag een culinair voorstel.
Indien u het diner wenst te gebruiken met een besloten gezelschap in een van onze banqueting zalen is zaalhuur van toepassing.
Menu Zuidbroek
Groninger mosterdsoep met spekreepjes en preiringen
of
Franse uiensoep met een gegratineerd kaasbroodje
***
Schnitzel met saus naar keuze
Of
Gegrilde haasbiefstuk met kruidenboter
***
Dame blanche
of
Kopje koffie met een lekkere bonbon
Menu du Chef
Romige tomatensoep met balletjes
Of
Rijk gevulde groentesoep
***
Gegrilde “rib-eye” steak
Of
Gebakken zalmfilet, geserveerd met Hollandaisesaus
***
Originele van der Valk sorbet
Of
Brownie van donkere chocolade met caramel fudge
Menu ‘ Deluxe’
Combinatie van gerookte zalm en garnalen met zoetzure groenten
Of
Salade van gemarineerde meloen soorten & rauwe ham
***
Varkenshaas met saus naar keuze
of
gegrilde rib-eye met groene asperges en knoflookboter
of
Gebakken zalmfilet, geserveerd met een vadouvan beurre blanc
***
Grand dessert
Menu ‘Excellent’
Amuse
***
Bonbon van parmaham en gerookte zalm
Of
Oosterse wok champignons
***
Stoofschotel van varkensvlees, paprika, uien en krielaardappelen
of
Surf & Turf: gegrilde haasbiefstuk geserveerd met grote garnalen en citroenboter
of
Kabeljauwfilet, op de huid gebakken, geserveerd met een Antiboise
***
Grand dessert